Agenda | Impresii | Muzica | Carti | Bolnavi | Nasteri | Decese | Anunturi | Media | Rugaciune | Linkuri | Versuri | Donatii | Interviuri | Oferte | Contact

Fusta mini,vorbeste

Publicat la 2011-10-07 de Traian

Vreau să fie clar Ăźncă de la Ăźnceput că eu sunt o fustă mini creștină, adică merg la biserică Ăźn fiecare duminică. Mai mult decĂąt atĂąt, eu frecventez o biserică evanghelică. BineĂźnțeles că eu nu sunt singura fustă mini creștină din oraș. Sunt multe altele care vin la mine la biserică.


Deși noi reprezentăm o varietate de culori și modele, există un lucru pe care toate Ăźl avem Ăźn comun. Cu toate avem același mod de a descoperi coapsele atractive, mai ales cĂąnd se stă „picior peste picior." Mi s-a spus că aceasta este cea mai comfortabilă poziție.


Dacă nu am Ăźnțeles eu greșit, mi se pare că noi le facem pe cele ce ne poartă puțin sfioase. Cel puțin fata care mă poartă, mă trage tot timpul Ăźn jos. Deși nu sunt o expertă Ăźn ceea ce privește natura umană, mi se pare că acest comportament indică un fel de complex.


Am mai observat că noi, fustele mini, avem capacitatea de a atrage multe priviri masculine, chiar și Ăźn biserică. La Ăźnceput m-am mĂąndrit cu faptul că bărbații sunt fascinați de croiala și culoarea mea. Abia Ăźn această dimineață l-am auzit pe predicator spunĂąnd că, de fapt, nu la asta se uitau tinerii (și chiar unii mai puțin tineri). Deși am fost numai urechi atunci cĂąnd el a Ăźnceput să predice despre „Atracția unei fuste mini," chiar Ăźnainte de a termina el, am fost deja foarte rușinată.


El a pretins că fusta mini nu atrage privirile la esteticul ei. După părerea lui, există zeci de alte fuste mai frumoase decĂąt mine. Afirmația lui generală că fustele mini nu aduc o contribuție estetică, academică, economică, morală sau spirituală celor care le poartă, m-a lăsat cu sentimentul că, de fapt, nu am fost o așa bună creștină.


El a spus că singura mea atracție este cea a trupului. Apoi, pentru vreo zece minute, a vorbit despre poftele trupești ale naturii umane. M-a acuzat public căci contribui la poftele trupului. Am simțit apoi, după ce a spus acest lucru cum am fost trasă tare Ăźn jos. Ai fi putut auzi și acul căzĂąnd Ăźn biserică atunci cĂąnd a citat următoarea afirmație a lui Kerry Elliott:


„A-ți etala sexualitatea Ăźn public este o trădare a feminității tale, și nu o sprijinire a ei. Este ca și cum ai bate toba Ăźn metrou pentru a dovedi că ești muzician.


Nu este corect să-l expui pe bărbat la aroma fripturii și a plăcintei de mere..., iar apoi să Ăźl acuzi că este lacom dacă se linge pe buze." Cred că au Ăźnțeles cu toții ce a vrut să spună.


Am roșit atunci cĂąnd a Ăźnceput să pună Ăźntrebări despre ceea ce am făcut noi, fustele mini, Ăźn viața de zi cu zi Ăźn lume. El a Ăźntrebat care credem noi că a fost mărturia noastră Ăźn prezența bărbaților care nu erau deloc interesați de puritatea feminină. A spus că nu trebuie să faci prea multe lucruri pentru a direcționa creierul Ăźnspre relatii intime. De aceea a spus Isus: „Oricine se uită la o femeie, ca s-o poftescă, a și preacurvit cu ea Ăźn inima lui" (Matei 5:28).


Predicatorul a afirmat că nu este nimic la o fustă mini care să sugereze unui bărbat de pe stradă că trupul celei care o poartă este templul Duhului SfĂąnt. A mai spus că un trup locuit de Duhul ar trebui Ăźmpodobit cu Ăźmbrăcăminte modestă (1 Timotei 2:9, 10). Mai departe, el a furnizat unele statistici de pe undeva care dovedesc că există o relație vitală Ăźntre fustele mini și creșterea numărului de violuri Ăźn America. Am Ăźnceput să mă simt ca și cum aș fi fost complice valului de infracțiuni.


Eu presupun că ceea ce doare este adevărul. De aceea m-am grăbit așa să plec de la biserică azi dimineață. Și chiar am văzut și alte fuste mini furișĂąndu-se la fel ca mine.


Cred că noi avem nevoie cu adevărat să fim schimbate cu ceva mai modest.

resursecrestine

Adauga un comentariu

Nume
Comentariu
www.piataaradului.ro
  ...Vezi aici!

Alte articole

www.ofertearadene.ro
......Vezi aici!
www.bisericiarad.ro - Oferte locale
...APARATE VULCANIZARE, AEROTERME, MASINI DE SPALAT...Vezi aici!