CRIZA GLOBALĂ ȘI SOLUȚIA FINALĂ

    Criza globală este de fapt o combinaÈie: criza economică, terorismul, crima organizată, conflictele militare, Ăźnarmarea nucleară, cataclismele naturale, decăderea spirituală Èi morală la nivel personal, familial, social Èi politic, epuizarea resurselor naturale, sărăcia Èi foametea, toate Ăźmpreună Èi la scară globală! Istoria demonstrează Ăźn âlaboratorulâ ei experimental că Ăźn situaÈii similare, oamenii sunt gata să accepte măsuri radicale Ăźmpotriva cărora, Ăźn condiÈii normale, s-ar revolta. Roma imperială Èi Germania nazistă sunt modele reprezentative. Ăn Èările cele mai civilizate ale timpului, criza a ânăscutâ societăÈi monstruoase, incapabile de un discernămĂąnt moral. Comunismul este de asemenea relevant prin rapiditatea cu care se poate trece de la democraÈie la dictatură.
    Care este reacÈia naturală, profeÈită biblic, Ăźnrădăcinată Ăźn spiritul uman Èi probată istoric: REORGANIZAREA! Care sunt premizele unui asemenea âresetâ de proporÈii mondiale? Pare o filosofie cunoscută.
   -condiÈionarea maselor
   -coruperea sentimentelor naÈionaliste Èi afinitatea faÈă de UN LIDER
   -găsirea de Èapi ispăÈitori (cine e vinovat de criza actuală)
   -naÈionalizarea Èi redistribuirea posesiunilor materiale
   -eradicarea pluralismului politic
   -manipularea Èi Ăźngrădirea activităÈii media
   -instituirea unei structuri elaborate de Ăźnregistrare, urmărire Èi control a maselor (tehnologia este instrumentală)
   -cooptarea instituÈiilor religioase docile Èi eliminarea celor care nu colaborează cu sistemul
   -eliminarea fizică (chiar Ăźn masă) a elementelor de opoziÈie
   -organizarea unei forÈe armate de proporÈii, care să asigure alinierea tuturor naÈiunilor
    Pe măsură ce această realitate va deveni din ce Ăźn ce mai vizibilă, Biserica se Ăźmparte Ăźn două: Biserica Domnului Isus care nu acceptă compromisul Èi care nu se vinde, Èi biserica apostată care Èine mai mult la âcuceririleâ ei milenare decĂąt la Adevăr!
Dar, interesant, această decizie o vom face fiecare Ăźn dreptul nostru.
Cristian Ionescu