Agenda | Impresii | Muzica | Carti | Bolnavi | Nasteri | Decese | Anunturi | Media | Rugaciune | Linkuri | Versuri | Donatii | Interviuri | Oferte | Contact

Biserica filiala din ferma Muresul Arad

Publicat la 2011-09-15 de Traian

 

 

Biserica Muresul

Biserica filial din Ferma "Mure

Prin ajutorul Domnului lucrarea la I.A.S "Muresul" a început în anul 1995 când fratele Cornel Catrina împreun cu o prieten care avea rude în acest loc, au început s se întâlneasc în casa unei prietene (Ardeleanu Viorica) proaspt întoars la Domnul.

In anul 1996, dupa ce fratele Dorin Sârb a terminat cursurile de seminar a fost însarcinat din partea bisericii sa fie misionar la acest ferm, fiind ordinat ca i pastor misionar în vara anului 2000.

Lucrarea a continuat tot în casa sorei, i datorit faptului c începuser sa vin i 10-15 copii fratele Dorin a început sa dea învturi i pentru nivelul copiilor. În anul urmtor alte dou prietene s-au predat Lui Dumnezeu i au fost botezate în acelasi an, 1997.

Adunarea s-a mrit ajungând la 10-15 de persoane plus copii. În anul urmtor una din surori si anume sora Ilona a oferit o camer pentru adunare, acesta urmând sa fie sediul bisericii pentru urmtorii 2 ani.

În 1998 o familie tânar s-a întors la Dumnezeu i în acelai an au început s se organizeze tabere biblice pentru copii.

In anul 1999 alte dou prietene au primit Botetul Nou Testamental, biserica ajungând în acest moment la un numr de 8 membri. În anul urmator (2000) înc trei suflete din care doi tineri s-au pocit în urma evanghelizrii. În acelai an s-a format un grup de adolesceni.

Un colaborator în acest lucrare este fratele dr. Richard Redding cu soia sa Linda care sprijinesc lucrarea de mântuire a celor pierduti.

 Ferma Mureul se afl aproximativ la 6 km deprtare de biserica noastr, în afara oraului (in Vestul aeroportului din Arad). Din pcate ferma nu este prea uor accesibil deoarece 3 km de drum sunt neasfaltai, aa cum se poate vedea în figura alturat.

Istoricul Bisericii Misiune Harul – Mureul.

„Ducei-v în toat lumea, i propovduii Evanghelia la orice fptur, Cine va crede i se va boteza va fi mântuit: dar cine nu va crede, va fi osândit.”

Cei ce s-au implicat la înfiinarea Bisericii

Biserica Misiune Harul, Filiala Mureul, a luat natere începând cu anul 1995, în urma vizitelor fcute în mijlocul unor familii din ferm, de ctre sora Lidia Gorgan. În aceast lucrare, sora a fost deseori însoit de fratele Cornel Catrina. În urma vizitelor, o femeie se pociete, sora Victoria Ardelean, i pune la dispoziie casa sa pentru adunare. În lucrare s-au implicat i ali frai i surori din biseric. Familia Redding, fam. Sîrb, Dana Secu, Daniel Gorgan, Cornelia Simulov, Anne Sneider i alii, care într-un fel sau altul, s-au pus la dispoziia Domnului. Menionm c foarte important este lucrarea cu copiii i tineretul, prin care muli copii i tineri din ferm au auzit despre Domnul Isus i despre mântuire.

În prezent, în Biserica din ferma Mureul lucreaz familia Sîrb Dorin, fratele fiind ordinat în anul 2000 ca pstor misionar.

Cei ce au contribuit la Îmbogirea Bisericii

În urma implicrii în lucrarea Domnului, Biserica a crescut numeric:

În anul 1997 s-au adugat dou suflete

În anul 1998 o familie L-a urmat pe Domnul

În anul 1999 dou suflete s-au adugat din nou la familia Domnului

În anul 2000 trei suflete L-au urmat pe Domnul în apa botezului

Iar în anul 2004, un tânr s-a întors la Domnul.

Post Scriptum

Fie ca Cel ce are puterea i Autoritatea deplin asupra lucrrii Sale, El care este Capul Trupului i, care ne-a chemat la Lucrarea Sa Minunat, atunci cand va veni s evalueze ceea ce ne-a încredinat, s ne gseasc lucrând cu Credincioie în lucrarea Sa.

Dorin Sîrb

Biserica Baptista Harul Gai Arad

Adauga un comentariu

Nume
Comentariu
www.piataaradului.ro
  ...Vezi aici!

Alte articole

www.ofertearadene.ro
......Vezi aici!
www.bisericiarad.ro - Oferte locale
...MOTO, SCUTERE, ATV-URI, ACCESORII...Vezi aici!