Corul Liceului Baptist la Biserica Baptista din Pecica

biserica baptista din pecica

Duminica 16 Decembrie 2018, corul liceului baptist „Alexa Popovici” din Arad, a fost in misiune la Biserica Baptista din Pecica. Aceasta misiune nu a fost neparat una usoara avand in vedere ca ninsese mai mult de 20 de ore inainte; soselele si autostrada erau curatate, spre fericirea noastra, fiindca coristii au venit la Pecica, pe sosea si pe autostrada,  cu autoturisme si cu un microbuz. Pe langa sosea si pe langa autostrada, campurile erau albe, cu un strat de zapada care in unele locuri era de 20 de cm. Cand am ajuns in Pecica privelistea era la fel de alba, iar peste tot daca coborai din masina  dadeai peste apa destula, ascunsa sub stratul de zapada, asa ca nu a fost mare mirare ca o mare parte dintre coristii liceului baptist nu erau prezenti.   Corul Liceului Baptist din Arad este instruit si dirijat de fr. Vladimir Cusursuz, profesor de muzica in cadrul Liceului , care a fost si el prezent. De data aceasta chiar daca o mare parte a corului nu a fost prezenta, cei 25 de coristi (elevi si eleve) prezenti au reusit cu succes sa faca fata situatiei, ca as zice ca nu s-a prea simtit lipsa celorlalti; pesemne ca acestia erau cei mai buni coristi ai formatiei !!!
Programul de dupa masa a fost inceput de un tanar din biserica baptista locala, care a indemnat biserica sa cante cateva colinzi.
Apoi programul a apartinut corului Liceului Baptist din Arad,  care au cantat vreo 4 cantari. A fost o pauza in care a primit cuvant fr. Cusursuz. Un discurs simplu de evanghelizare de doar 20 de minute dupa care din nou a cantat corul liceului pana aproape de ora 17:00.
Pastorul bisericii baptiste locale, fr. Imi Hubert a fost si el prezent si a intervenit atunci cand a fost cazul.
Aveti mai jos imagini cu corul si cateva inregistrari video, a cantecelor lor din cadrul serviciului divin, de dupa masa, de la Biserica Baptista din Pecica.
D-zeu sa binecuvinteze Biserica Baptista din Pecica.

A consemnat pentru BisericiArad.ro – Iosif Ladar