Agenda | Impresii | Muzica | Carti | Bolnavi | Nasteri | Decese | Anunturi | Media | Rugaciune | Linkuri | Versuri | Donatii | Interviuri | Oferte | Contact

Fusta mini,vorbeste

Publicat la 2011-10-07 de Traian

Vreau să fie clar încă de la început că eu sunt o fustă mini creștină, adică merg la biserică în fiecare duminică. Mai mult decât atât, eu frecventez o biserică evanghelică. Bineînțeles că eu nu sunt singura fustă mini creștină din oraș. Sunt multe altele care vin la mine la biserică.


Deși noi reprezentăm o varietate de culori și modele, există un lucru pe care toate îl avem în comun. Cu toate avem același mod de a descoperi coapsele atractive, mai ales când se stă „picior peste picior." Mi s-a spus că aceasta este cea mai comfortabilă poziție.


Dacă nu am înțeles eu greșit, mi se pare că noi le facem pe cele ce ne poartă puțin sfioase. Cel puțin fata care mă poartă, mă trage tot timpul în jos. Deși nu sunt o expertă în ceea ce privește natura umană, mi se pare că acest comportament indică un fel de complex.


Am mai observat că noi, fustele mini, avem capacitatea de a atrage multe priviri masculine, chiar și în biserică. La început m-am mândrit cu faptul că bărbații sunt fascinați de croiala și culoarea mea. Abia în această dimineață l-am auzit pe predicator spunând că, de fapt, nu la asta se uitau tinerii (și chiar unii mai puțin tineri). Deși am fost numai urechi atunci când el a început să predice despre „Atracția unei fuste mini," chiar înainte de a termina el, am fost deja foarte rușinată.


El a pretins că fusta mini nu atrage privirile la esteticul ei. După părerea lui, există zeci de alte fuste mai frumoase decât mine. Afirmația lui generală că fustele mini nu aduc o contribuție estetică, academică, economică, morală sau spirituală celor care le poartă, m-a lăsat cu sentimentul că, de fapt, nu am fost o așa bună creștină.


El a spus că singura mea atracție este cea a trupului. Apoi, pentru vreo zece minute, a vorbit despre poftele trupești ale naturii umane. M-a acuzat public căci contribui la poftele trupului. Am simțit apoi, după ce a spus acest lucru cum am fost trasă tare în jos. Ai fi putut auzi și acul căzând în biserică atunci când a citat următoarea afirmație a lui Kerry Elliott:


„A-ți etala sexualitatea în public este o trădare a feminității tale, și nu o sprijinire a ei. Este ca și cum ai bate toba în metrou pentru a dovedi că ești muzician.


Nu este corect să-l expui pe bărbat la aroma fripturii și a plăcintei de mere..., iar apoi să îl acuzi că este lacom dacă se linge pe buze." Cred că au înțeles cu toții ce a vrut să spună.


Am roșit atunci când a început să pună întrebări despre ceea ce am făcut noi, fustele mini, în viața de zi cu zi în lume. El a întrebat care credem noi că a fost mărturia noastră în prezența bărbaților care nu erau deloc interesați de puritatea feminină. A spus că nu trebuie să faci prea multe lucruri pentru a direcționa creierul înspre relatii intime. De aceea a spus Isus: „Oricine se uită la o femeie, ca s-o poftescă, a și preacurvit cu ea în inima lui" (Matei 5:28).


Predicatorul a afirmat că nu este nimic la o fustă mini care să sugereze unui bărbat de pe stradă că trupul celei care o poartă este templul Duhului Sfânt. A mai spus că un trup locuit de Duhul ar trebui împodobit cu îmbrăcăminte modestă (1 Timotei 2:9, 10). Mai departe, el a furnizat unele statistici de pe undeva care dovedesc că există o relație vitală între fustele mini și creșterea numărului de violuri în America. Am început să mă simt ca și cum aș fi fost complice valului de infracțiuni.


Eu presupun că ceea ce doare este adevărul. De aceea m-am grăbit așa să plec de la biserică azi dimineață. Și chiar am văzut și alte fuste mini furișându-se la fel ca mine.


Cred că noi avem nevoie cu adevărat să fim schimbate cu ceva mai modest.

resursecrestine

Adauga un comentariu

Nume
Comentariu
www.piataaradului.ro
  ...Vezi aici!

Alte articole

www.ofertearadene.ro
......Vezi aici!
www.bisericiarad.ro - Oferte locale
...TAMPLARIE ALUMINIU SI PVC...Vezi aici!